Roaring Forties Păcănele Gratis 2023

Roaring Forties este un joc de păcănele online produs de Novomatic. Reprezintă o mașină clasică de fructe, dar cu animație și garfică modernă. Aliniază fructele delicioase și distrează-te cu Roaring Forties. Acum poți juca de oriunde pentru că este disponibil și pe telefonul mobil sau pe tabletă.

1xbet

Cum se joacă

Roaring Forties este un joc cu 5 role și 40 de linii de plată. Acest slot oferă jucătorilor o multitudine de caracteristici care includ caracteristici wild și scatter. Aliniază simbolurile wild și scatter și profită de marile premii ale jocului. Bugetul de plecare este de 1.000 de puncte. Alegere linia de câștig pe care vrei să joci, setează pariul și apasă butonul Start.

1xbet

Simbolurile folosite în Roaring Forties sunt lămâi, cireșe, prune, portocale, struguri și pepene galben și numărul 7, împreună cu personajele “stea” și “WILD”. Una dintre cele mai bune caracteristici trebuie să fie faptul că este nevoie de doar două din cele 7 simboluri pentru ca jucătorii să înceapă să colecteze un pariu câștigător.

Jocul este foarte unul simplu, făcând deliciul iubitorilor de păcănele. Dacă ți-a plăcut Roaring Forties, încearcă și Fruit Cocktail.

1xbet

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Scroll to Top